MY KTEO

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η Άννα Βίσση συνάντησε τη Monica Bellucci - Οι φωτογραφίες τους χέρι - χέρι


Η Bellucci βρίσκεται στη χώρα μας για τις παραστάσεις της στο Ηρώδειο και η Βίσση δεν έχασε το ιδιαίτερο γεγονός.

Στη χώρα μας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Monica Bellucci. Η 56χρονη ηθοποιός που έχει αφήσει ιστορία στον χώρο του Ευρωπαϊκού -και όχι μόνο- κινηματογράφου είναι στην Αθήνα για να αναγνώσει στα γαλλικά τις άγνωστες «Επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας» (Maria Callas: Lettres & Mémoires) στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Η Άννα Βίσση παρευρέθηκε στο Ηρώδειο όπου πραγματοποιείται η διοργάνωση -της οποίας την άφιξη ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία έναν ολόκληρο χρόνο- και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί από κοντά με την Bellucci.

Οι φωτογραφίες της Βίσση με την Bellucci
Η Άννα Βίσση και η Monica Bellucci συναντήθηκαν και πόζαραν χέρι-χέρι, με την τραγουδίστρια να κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.

«Επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας από τη μοναδική και μεγαλοπρεπή @monicabellucciofficiel. Είμαι χαρούμενη που είδα την παράστασή της και μετά γνώρισα τη Monica <3», έγραψε η Βίσση στο caption για να συνοδεύσει την ιδιαίτερη ανάρτηση.


Η δήλωση της Bellucci για την Κάλλας
Η Bellucci δεν έκρυψε τη χαρά της που βρίσκεται στη χώρα αλλά και τα συναισθήματα που της προκαλούν τα γράμματα της Κάλλας. Δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι τόσο γεμάτα από συναίσθημα, ευθραυστότητα, ειλικρίνεια αυτά τα γράμματα! Πολλοί έχουν πει ότι η Μαρία Κάλλας είχε μια τραγική ζωή, εγώ θα έλεγα ότι είχε μια γενναία ζωή. Ακολούθησε την καρδιά της. Μια γυναίκα ασυμβίβαστη. Έκανε ό,τι ήθελε και ήξερε τι έκανε, λένε οι άνθρωποι που την γνώρισαν. Θυσίασε όλη τη ζωή της στη μουσική, την καριέρα της - και, όταν γνώρισε τον Αριστοτέλη Ωνάση, θέλησε να ζήσει την ζωή της ως γυναίκα. Και πήρε διαζύγιο σε μια εποχή που απαγορευόταν στην Ιταλία. Δεν απέκτησε παιδιά, συχνά μιλούσε για μια δυστυχισμένη παιδική ζωή, για τις δύσκολες σχέσεις με τη μητέρα της. Η Μαρία Κάλλας παραμένει μια γυναίκα που εμπνέει, μια γυναίκα μοντέρνα»


queen.gr