MY KTEO

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Στα Sterea Basket Awards 2021 η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στα Sterea Basket Awards 2021, που διοργανώθηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά από την ιστοσελίδα Sterea Basket, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και

πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο «Ορέστη Μακρή», παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.



Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν σπουδαίες προσωπικότητες του basket, ενώ πραγματοποιήθηκε και ημερίδα με θέμα «Μην παρακαλάτε για λιγότερες δυσκολίες, αλλά φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερες ικανότητες». Η Δήμαρχος Χαλκιδέων βράβευσε για την προσφορά του τον Δημήτρη Διαμαντίδη και στον χαιρετισμό της ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε πάλι εδώ, σε μια εκδήλωση πραγματικά θεσμό, που πλέον έχει αγκαλιαστεί από το Πανελλήνιο και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον “πατέρα” του θεσμού αυτού, τον Παναγιώτη Νικολάου.

Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν δύσκολη και κράτησε τον κόσμο και ιδιαίτερα τα παιδιά, μακρυά από τα γήπεδα. Ήταν, όμως μια χρονιά που μας βοήθησε να αναγνωρίσουμε αξίες, να προβληματιστούμε κι εδώ έρχεται και δένει το θέμα της σημερινής ημερίδας, που ουσιαστικά μας δείχνει πώς να είμαστε καλοί μαχητές στο παρκέ της ζωής.

Ευχαριστούμε τους καλεσμένους για την τιμή που μας κάνουν. Μας διδάσκουν με την ίδια τους τη ζωή ότι, ειδικά για τους αθλητές, δεν αρκούν μόνο τα σωματικά προσόντα και η καλή φυσική κατάσταση αλλά πάνω απ’ όλα μετράει η πολύ σκληρή δουλειά, η δύναμη της θέλησης και η ακεραιότητα του χαρακτήρα. Μας διδάσκουν ακριβώς ότι τύχη είναι όταν η ευκαιρία συναντά την σκληρή προετοιμασία.

Ειδικά για εμένα είναι μεγάλη τιμή που σήμερα βραβεύω τον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν κορυφαίο παίκτη, τον κορυφαίο αμυντικό. Έναν παίκτη που η αξία του έχει ξεπεράσει το Ευρωπαϊκό κι αγγίζει το Παγκόσμιο στερέωμα. Τον αρχηγό μας. Με το Πανευρωπαϊκό, τις 3 EuroLeague, Τα 9 Πρωταθλήματα και τα 10 κύπελα, τον 3D.

Σε όλα τα παιδιά που μας βλέπουν και μας ακούν, έχετε να μάθετε πολλά από τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Από το ήθος του, την ταπεινότητά του, την επίγνωση των δυνατοτήτων του, τον τρόπο που κρατούσε την ομάδα ενωμένη και κέρδιζε τον σεβασμό των αντιπάλων του. Σας ευχαριστούμε πολύ για μια ακόμα φορά για την τιμή που μας κάνετε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.», ανέφερε στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Επιπλέον, στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Βασιλικού, η οποία ολοκληρώνεται, στην υποβολή πλήρους φακέλου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στη Δροσιά, καθώς και για τη δημιουργία ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ, καθώς στόχος της Δημοτικής αρχής είναι κάθε παιδί, σε κάθε γειτονιά να έχει τον δικό του χώρο άθλησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Ελένη Αϊδίνη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πάνος.