MY KTEO

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Με Διαμαντίδη, Στεργάκο και Γαλιλαία τα Stereabasket Awards

Βραδιά αστέρων η χθεσινή στη Χαλκίδα, με τη διοργάνωση για 5η φορά των Stereabasket Awards που στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ και όχι

μόνο, αλλά και με μεγάλη προσέλευση του κόσμου που είχε την ευκαιρία να δει και να ακούσει από κοντά μεταξύ άλλων τους Διαμαντίδη, Στεργάκο και Γαλιλαία!

Περίπου 600 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του υπαίθριου δημοτικού θεάτρου ”Ορέστης Μακρής” και μεταξύ αυτών και αρκετοί επώνυμοι που τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή διοργάνωση.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ευβοίας Θ. Ζεμπίλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Χαλκίδας Βασίλης Γουρνής, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας Μιμίκα Σακελλαράκη, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΟΚ κ. Ασημακόπουλος, οι πρώην διεθνείς αθλητές Ανδρέας Χαϊκάλης και Δημήτρης Παπανικολάου.

Ήταν μια εκδήλωση διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς εκτός από τις βραβεύσεις των σπουδαίων προσωπικοτήτων, πραγματοποιήθηκε και η ημερίδα με θέμα ”Μην παρακαλάτε για λιγότερες δυσκολίες, αλλά φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερες ικανότητες΄΄, που κατάφερε και πέρασε ένα ξεκάθαρο και ουσιαστικό μήνυμα, με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουντή και Γιάννη Ντεντόπουλο, να έχουν μια συζήτηση μισής ώρας με τους Διαμαντίδη, Στεργάκο και Γαλιλαία που καθήλωσε τους θεατές, με τους τρεις τους, να μιλάνε μέσα από τα βιώματά τους, για το τι ήταν εκείνο που τους βοήθησε να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες συνάντησαν και να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το βραβείο ήθους ”Ραφαήλ Σκεμπές” που φέτος απονεμήθηκε στον προπονητή του Γ.Σ. Ιτέας, Χρήστο Μωραΐτη, με τον κόουτς να αναφέρει μεταξύ άλλων πως αυτό είναι το σπουδαιότερο βραβείο που έχει κερδίσει στην καριέρα του.