MY KTEO

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί το μοναδικό στο είδος του Ράλλυ Αντοχής για Ιστορικά Αυτοκίνητα, το «24 Ώρες Ελλάδα»

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής (17/10ου) το μοναδικό στο είδος του Ράλλυ Αντοχής για Ιστορικά Αυτοκίνητα, το «24 Ώρες Ελλάδα», που διοργάνωσε η Σ.Ι.Σ.Α (Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ

Αυτοκινήτων), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα, και με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων, του ΔΟΑΠΠΕΧ. και του ΟΛΝΕ.






Η εκκίνηση του αγώνα έγινε τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (16/10ου), από την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, στο στρογγυλό της παραλίας.

Ογδόντα δυο (82) πληρώματα με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα τους, μεταξύ αυτών και οι Χαλκιδέοι Ιωάννης Ζαρζέτας με συνοδηγό τον Αλέξανδρο Κολώνια, ξεκίνησαν από τη Χαλκίδα με προορισμό την Καρδίτσα και με τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών, τερμάτισαν σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και από ώρα 10:00, στην παραλία Χαλκίδας.

Τα αυτοκίνητα με τα πληρώματά τους παρέμειναν σταθμευμένα κατά μήκος της παραλίας και στο στρογγυλό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να τα θαυμάσει και να συνομιλήσουν με τα πληρώματα των ιστορικών, σπάνιων αυτοκινήτων.