MY KTEO

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Στην 39η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας ο Γιάννης Γεροντίτης και Νίκος Μώρος


Στην 39η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, παραβρέθηκαν και συμμετείχαν χθες, 30 Σεπτεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Γεροντίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Μώρος.

Η εν λόγω Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα στο κτήμα «ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ» ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ στο Καπανδρίτι, αναδεικνύοντας πολύ σημαντικά ζητήματα, υψίστης προτεραιότητας, όπως τις προοπτικές ανάπτυξης για τη Βιομηχανία της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Εθνικής Βιομηχανικής Πολιτικής καθώς και της νέας επικαιροποιημένης Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τη Βιομηχανία, σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που δημιουργεί η σωστή αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων που θα διατεθούν στη χώρα μας μέσω της νέας Συμφωνίας για το Εταιρικό Σύμφωνο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2021-2027, καθώς και του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0».

Στη σημαντικότητα της διοργάνωσης και των ευκταίων αποτελεσμάτων των εργασιών της, συνέβαλαν τόσο με την παρουσία τους, όσο και με την συμμετοχή τους ως ομιλούντες, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, η Ευρωπαία Επίτροπος για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις κα Elisa Ferreira, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαΐδίτης.

Κατ την Γ.Σ. ο Σύνδεσμος κήρυξε τον κ. Νίκο Κουδούνη, επίτιμο πρόεδρο για την πολυετή δράση του και το έργο του ως πρόεδρος από το 2003 έως το 2021. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Υφυπουργός κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Τη σκυτάλη της προεδρίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ    ΕΛΛΑΔΑΣ, παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Λώλος, μετά τις εκλογές του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης.  Ο κ. Λώλος εγγυήθηκε - καταθέτοντας το όραμα του - για την κατάθεση δημιουργικού, συνεπούς και πρωτοπόρου έργου με σκοπό την ποιοτική και σύγχρονου, ευρωπαϊκού επιπέδου ανάπτυξη της Βιομηχανία της Στερεάς Ελλάδας.