MY KTEO

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίστηκαν χθες οι εμβολιασμοί στα εμβολιαστικά κέντρα της Εύβοιας – 42 έγιναν στο Νοσοκομείο Καρύστου και 96 στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν χθες οι εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Εύβοιας. 96 εμβολιασμοί κατά του covid-19 πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα, στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, σύμφωνα με πληροφορίες του eviatop. Οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfizer αφορούσαν προγραμματισμένα ραντεβού για όλες τις ηλιακές ομάδες.

Από την άλλη στο Νοσοκομείο Καρύστου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, συνολικά 42 εμβολιασμοί κατά του covid-19. Εδώ να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Καρύστου λειτουργούν τρία εμβολιαστικά κέντρα. Το ένα πραγματοποιεί εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Pfizer για τη πρώτη και τη δεύτερη δόση σε πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων. Στο δεύτερο γίνονται εμβολιασμοί με την πρώτη και τη δεύτερη δόση σε άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων με αυτό της AstraZeneca και στο τρίτο πραγματοποιούνται εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.