MY KTEO

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Αγκαλιές και φιλιά σε κουτούκι των Εξαρχείων


Αυτός ο έρωτας δεν μπορεί πια να κρυφτεί… Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι βρέθηκαν σε φοιτητικό κουτούκι στα Εξάρχεια και δεν έκρυψαν τη σχέση τους.

Το νέο ζευγάρι της σόου μπιζ εδώ και καιρό υπήρχαν οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους επέλεξαν να διασκεδάσουν και να σιγοτραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα διακριτικό, φοιτητικό κουτούκι στην καρδιά των Εξαρχείων, λίγα μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο.

Πλέον όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του «in.gr» οι δυο τους δεν κρύβονται καθώς αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές. Το ζευγάρι επέλεξε ένα απόμερο τραπεζάκι στο κουτούκι «Ναυάγιο των Αγγέλων», όμως έγινε εύκολα αντιληπτό από τους θαμώνες.

Ολη την ώρα ήταν αγκαλιασμένοι και έδειχναν ευτυχισμένοι σ’ αυτό το μικρό κουτούκι όπου η ζωντανή μπάντα κάνει μια όμορφη παρέα με όλους τους πελάτες οι οποίοι πίνουν και τραγουδούν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα.

Η Δέσποινα Βανδή με casual εμφάνιση και ο Βασίλης Μπισμπίκης φορώντας βερμούδα και κοντομάνικο, παρά την ψύχρα της νύχτας.

Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Οι δυο τους έμειναν αρκετή ώρα στα Εξάρχεια κι έφυγαν πολύ μετά τα μεσάνυχτα.






Protothema.gr