MY KTEO

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης - Αλιβερίου


Τακτική  συνεδρίαση   του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας  του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα  του Υπουργείου Εσωτερικών ePresence.gov.gr,  την  Πέμπτη 7  Οκτωβρίου   2021 με ώρα έναρξης 18:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1.             Συζήτηση και λήψη αποφάσεων και ενεργειών του Δήμου, εν όψη  ανάρτησης  τεσσάρων  αδειών παραγωγού  για νέα αιολικά πάρκα στο δήμο Κύμης – Αλιβερίου από την ΡΑΕ .

 ( Σχετικό και το υπ. αρ. 14295 από 27/9/21 αίτημα της Αντιπολίτευσης).

2.         Λήψη απόφασης περί      έγκρισης  εισηγητικής έκθεσης 2ο τριμήνου οικ. έτους 2020.

3.         Λήψη απόφασης  περί κατάθεσης πάγιας προκαταβολής σε λογαριασμό του Δήμου.

4.         Λήψη απόφασης περί κατάθεσης πάγιας προκαταβολής Κοινοτήτων σε λογαριασμό του Δήμου και ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμού.

5.         Λήψη απόφασης περί επιχορήγησης εθελοντικών ομάδων  πυροπροστασίας Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

6.         Λήψη απόφασης περί παραχώρησης του εσωτερικού  χώρου διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης  στη Κοινότητα Αυλωναρίου, της Δ.Ε. Αυλωναρίου  του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, για την διεξαγωγή τριημέρου φιλανθρωπικού Bazzar από 8 έως 10 Οκτωβρίου 2021.

7.         Λήψη απόφασης για χορήγηση άδεια εκσκαφής τάφρου σε δημοτικό δρόμο για την κατασκευή  στραγγιστηρίου  ομβρίων  υδάτων προστασίας ιδιοκτησίας στην Κοινότητα Οξυλίθου.( Μαρίας Αλεξανδρή)

8.           Λήψη απόφασης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε κτιριακή  Εγκατάσταση « Νέα Ισόγεια Οικοδομή ( Κατοικία αποθήκη )» επί της Επαρχιακής οδού Αρτάκης Κύμης  εκτός σχεδίου του Οικισμού Βίταλα της Δ.Ε. Κύμης του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου , στη θέση Ντέρκι , φερόμενης  ιδιοκτησίας των Τριχάκη Αικατερίνη  και Τριχάκη Βασίλειου.

9.         Λήψη απόφασης περί παραχώρησης οικογενειακών τάφων στη Κοινότητα Κύμης, της Δ.Ε. Κύμης  του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

10.       Λήψη απόφασης περί απαλλαγής καταβολής από έξοδα ταφής  δημότη στην Κοινότητα  Κύμης,  της Δ.Ε. Κύμης του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.