MY KTEO

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ψαχνά:Πρόστιμα σε καταστήματα μετά την ανώνυμη καταγγελία


«Βροχή»  τα πρόστιμα στα Ψαχνά  μετά την καταγγελία που έγινε από ιδιοκτήτη μαγαζιού  της περιοχής προς άλλα μαγαζιά. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες συστημένη επιστολή με όνομα αποστολέα στον φάκελο “Γιώργος Παπαδόπουλος” και διεύθυνση αποστολής” Αγγελή Γοβιού 10 Ψαχνά”  έφτασε μέσω ταχυδρομείου  στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, τις υγειονομικές υπηρεσίες, την Αστυνομία αλλά και στην τοπική  ιστοσελίδα του Psaxna.gr με σκοπό την δημοσίευσή της.

Η επιστολή στην οποία ο γράφων χρησιμοποίησε  ψεύτικα (fake) στοιχεία διεύθυνσης και αποστολέα, περιείχε καταγγελία για τέσσερα  καταστήματα της περιοχής και συγκεκριμένα για παράνομη  χρήση και τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, παράνομη χρήση πεζοδρομίου, μη ύπαρξη τουαλέτας για τους καθήμενους καθώς επίσης και συνωστισμό σε άλλα καταστήματα  παροχής υπηρεσιών της περιοχής.

 

Η αστυνομία καθώς και οι υγειονομικές υπηρεσίες μετά την καταγγελία ως όφειλαν προχώρησαν σε εντατικούς ελέγχους στα Ψαχνά, με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν παραβάσεις σε αρκετά  καταστήματα της περιοχής.

 

Οι ιδιοκτήτες όλων των καταστημάτων εστίασης και καφέ της περιοχής των Ψαχνών μετά από αυτό το περιστατικό είναι έξαλλοι και μιλούν για αντιεπαγγελματική και αντισυναδελφική πράξη και συμπεριφορά που δεν θα “περάσει έτσι”, ενώ ένας εκ των οποίων η επιχείρηση του συμπεριλαμβάνεται στην επιστολή δηλώνει πως βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό του αποστολέα από την σφραγίδα του ταχυδρομείου και την ημερομηνία της αποστολής των φακέλων, καθώς επίσης  και πως  όταν θα τον ανακαλύψει θα δώσει ο ίδιος στην δημοσιότητα τα στοιχεία του.