MY KTEO

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση με το Επιμελητήριο Εύβοιας


Συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη ανάπτυξη της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας και τη στήριξη των πληγέντων επιχειρήσεων της Βόρειας Εύβοιας.

Η ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την προβολή και την στήριξη της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας και ειδικότερα της επιχειρηματικότητας της πρόσφατα πληγείσας Βορείου Εύβοιας, αποτέλεσε το φλέγον θέμα που τέθηκε επι τάπητος σε συνάντηση εργασίας των κ.κ. Γιάννη Γεροντίτη, Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας και Κώστα Καραγιάννη, Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες, 30 Σεπτεμβρίου 2021, στο Επιμελητήριο, συμμετείχαν επίσης, ο κ. Βασίλης Βαρελάς, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου, ο κ. Γιάννης Ζέρβας, σύμβουλος Διοίκησης του Φορέα και ο κ. Πέτρος Γίγας σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες αρωγής και στήριξης του Φορέα προς τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των πυρόπληκτων Δήμων της Εύβοιας, εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για μια συνεχή και στοχευμένη συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Περιφέρεια, με απώτερο κοινό σκοπό την αμέριστη και πλέον αποτελεσματική υποστήριξη της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας. Ο κ. Γεροντίτης σε αυτό πλαίσιο, κατέθεσε τις προτάσεις του Επιμελητηρίου σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, εις τρόπον ώστε να ενισχυθεί εποικοδομητικά το πολύ σημαντικό επιχειρησιακό σχέδιο της Περιφέρειας.  

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε σφαιρικά τις δραστηριότητες της Περιφέρειας που αφορούν τον Τομέα Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, εστιάζοντας στην όλη προετοιμασία για την συμμετοχή της Περιφέρειας στην Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων ECO LIFE SCANDINAVIA & NORDIC ORGANIC FOOD FAIR και στην Διεθνή Έκθεση Streetfood Festival του Μονάχου. Ο κ. Καραγιάννης έθεσε στη συζήτηση τη βούληση της Περιφέρειας για την υλοποίηση πιλοτικού ψηφιακού περιπτέρου – με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων – εισπράττοντας την ικανοποίηση και την άμεση δέσμευση του κου Γεροντίτη για την ενεργό συμμετοχή του Φορέα που εκπροσωπεί, σε μια τέτοια σημαντική πρωτοβουλία.