MY KTEO

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Φαίη Σκορδά για Πετράκο: "Να με ρωτούσατε πριν τον καλέσετε στην εκπομπή"


Πυρ και μανία έγινε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια του "Πρωινού" της Τετάρτης και δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της στον αέρα της εκπομπής της.

Αφορμή στάθηκε η ενημέρωση από τον Γιώργο Λιάγκα, πως την επόμενη εβδομάδα ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής θα είναι και ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις θέσεις του για την πανδημία.

"Εγώ δεν τον είχα καλέσει ποτέ, αλλά έχουμε φιλοξενήσει συνεντεύξεις του. Τον καλέσαμε;", αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε θετικά, εκείνη απευθυνόμενη στους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες σχολίασε "θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα!".

Μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση που απέστειλε ο τραγουδιστής προς τα ΜΜΕ, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο αναπληρωτής Γραμματέας και εκπρόσωπος του ΚΕΛΑΝ απαντά στον κύριο Περρή και τους εμβολιασμένους επικριτές του. Με χαρά είδα σήμερα το ενδιαφέρον των πρωινών εκπομπών για την πρεμιέρα μου το Σάββατο σε μουσική σκηνή της Πάτρας. Οι παρουσιαστές αναρωτιόντουσαν πώς δουλεύω, γιατί δουλεύω, με ποιον τρόπο δουλεύω και άλλα πολλά. Εφ' όσον δεν με κάλεσαν ζωντανά να τους λύσω τις απορίες οφείλω να απαντήσω στα ερωτήματα που τέθηκαν. Σήμερα λοιπόν ένας επιχειρηματίας ή ένας καλλιτέχνης δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αλλά είναι υποχρεωμένος κατά την είσοδο να ελέγχει πιστοποιητικά. Αυτό είναι κάτι που μας λυπεί και διαμαρτυρόμαστε εντόνως γιατί δεν μπορούν τα μαγαζιά να κάνουν τους χωροφύλακες. Όμως για όσο διάστημα ισχύει αυτή η εντολή, οι επιχειρήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή απ' το να λειτουργούν έννομα. Το ίδιο και εμείς οι καλλιτέχνες εφ' όσον δεν έχουμε την επιλογή αναγκαζόμαστε να λειτουργούμε με τρόπο που δεν μας ευχαριστεί. Ας μη συγκρίνει λοιπόν ο κύριος Περρής το παλιό μου σχόλιο κατά απόφασης Κιάμου με την τωρινή κατάσταση, γιατί τότε υπήρχε δυνατότητα επιλογής ενώ τώρα υπάρχει ρητή απαγόρευση".


News247.gr