MY KTEO

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός παιδιού με την Χρυσή Βαρδινογιάννη και απαντά για Λιγνάδη- Φιλιππίδη


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν το πρωί της Τρίτης  ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή ενώ αναφέρθηκε και στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή είπε: «Ένας γάμος είναι σαν τον ανασχηματισμό… δεν ανακοινώνεται! Πρώτα γίνεται και μετρά ανακοινώνεται. Έτσι κι αλλιώς ζω σαν παντρεμένος».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Έχω τρία παιδιά στο σπίτι … με τη συγκεκριμένη γυναικά που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα».

«Δε φοβάμαι να ερωτηθώ για το Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχεδόν το αναμένω, απλώς προσπαθώ να μιλήσω γι’ αυτά τα πράγματα αλλά όχι για να δημιουργηθούν τηλεοπτικοί τίτλοι. Εάν σκεφτόμουν να επισκεφτώ ιδιωτικά έναν άνθρωπο στη φυλακή, δεν θα δίσταζα στη συμπεριφορά μου από τη γνώμη που έχει οποιοσδήποτε γι’ αυτό αλλά αυτό είναι μια γενική μου στάση.

Δε διαμορφώνεις τον τρόπο που ζεις και σκέφτεσαι από το τι γνώμη θα έχουν άγνωστοι προς εσένα άνθρωποι για εσένα», δήλωσε ο  Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τονίζοντας πως δεν στηρίζεται στη γνώμη και άποψη ανθρώπων που δεν γνωρίζει.

 
govastileto.gr