MY KTEO

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Εξαδάκτυλος: «Πρέπει να γίνει παρέλαση γιατί θα υπάρξει διχασμός και θα τροφοδοτήσουμε θεωρίες συνωμοσίας»


«Πρέπει να γίνει η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου οπωσδήποτε γιατί θα υπάρξει διχασμός και θα τροφοδοτήσουμε θεωρίες συνωμοσίας, ότι δηλαδή ο ιός χρησιμοποιείται για να πληγεί το θρησκευτικό και πατριωτικό συναίσθημα των ανθρώπων».

Την κατηγορηματική αυτή εκτίμηση έκανε ο πρόεδρος του  Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Το αν θα χρειαστεί να γίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν επιβαρυνθεί η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, θα συζητηθεί κοντά στην παρέλαση. Στο ενδιάμεσο οι άνθρωποι που είναι ανεμβολίαστοι, μπορούν να εμβολιαστούν και να απομακρύνουν την πιθανότητα μιας τέτοιας συζήτησης και να φέρουν πιο κοντά μια παρέλαση όπως παλιά» συμπλήρωσε ενώ υπενθύμισε με νόημα: Στην πιο δύσκολη στιγμή της πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο, έγινε κανονικά η παρέλαση στην Αθήνα. «Επομένως γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση δημοσίως, δεδομένου ότι δεν έχει γίνει ποτέ συζήτηση στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων» διερωτήθηκε

Τέλος, ζήτησε να πάψει να αποτελεί θέμα διαμάχης και να μπαίνει στην πολιτική αρένα το θέμα του εμβολιασμού. «Κάνει πολύ κακό. Γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται κι ο παππάς» πρόσθεσε.


topontiki.gr