MY KTEO

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Αναπτυξιακής Εύβοιας και του Σύλλογου Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Μεσσαπίων για την προμήθεια εξοπλισμού



Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας Βαγγέλης Κούκουζας βρέθηκε σήμερα στα Ψαχνά, για να ενισχύσει τα συναισθήματα του αστείρευτου εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς και υπέγραψε την σύμβαση με τον Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Μεσσαπίων και τον Πρόεδρό του Σπύρο Ραπτάκη για τον εξοπλισμό του Συλλόγου (Στολές, Χιτώνες, Μπότες, Κράνη) μέσω του προγράμματος CLLD-LEADER στο μετρό των Δημοσίων του ΠΑΑ.

"Ο εθελοντισμός κερδίζεται, δεν είναι δεδομένος! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Έλληνες διαθέτουν αστείρευτο εθελοντισμό για κοινωνική προσφορά. 

Αυτοθυσία, ενθουσιασμός, μοναδικότητα, κοινωνική αλληλεγγύη, επαγγελματισμός, ευθύνες, ανάληψη κινδύνου, αυταπάρνηση, αλτρουισμός, περικλείονται στα πρόσωπα των εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, αλλά και τις δύσκολες ημέρες που περνάει ο Νόμος μας, θα είναι δίπλα τους." δήλωσε σχετικά ο Βαγγέλης Κούκουζας.