MY KTEO

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η ενημερωτική εκδήλωση από την Ομάδα Κανδήλιο Όραμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η ενημερωτική εκδήλωση στα Λ.Αιδηψού, από την Ομάδα Κανδήλιο Όραμα με σκοπό την προβολή της αναγκαιότητας κατασκευής του παραλιακού δρόμου Πολιτικά-Λίμνη μέσω Καντηλίου.




 Συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Θανάσης Ζεμπίλης, Σπύρος Πνευματικός και Βαγγέλης Αποστόλου, οι Δήμαρχοι Ιστιαίας- Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Συμεών Κεδίκογλου, ο Απόστολος Γκλέτσος Πρόεδρος της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης. η πρώην Δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου, ο πρώην Δήμαρχος Αιδηψού Πολυχρόνης Ματάκιας, ο Λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας εκπρόσωποι συλλόγων, κ.α.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Δημήτρης Κατούνης, Οικονομολόγος και ο κ.Δημήτρης Στεργίου Αρχιτέκτων, εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής, της κίνησης πολιτών με τον διακριτικό τίτλο ΚΑΝΔΥΛΙΟ ΟΡΑΜΑ, καθώς και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.κ.Πετράκος Γεώργιος, Παπαγεωργίου Γρηγόριος, Ηλιου Νικόλαος και Παπαδόπουλος Ιωάννης, οι οποίοι συνέβαλαν με τις παρουσιάσεις τους στο να τονιστεί η αναγκαιότητα κατασκευής του παραλιακού δρόμου.

Οι Δήμαρχοι, οι βουλευτές και οι πολιτικοί γενικότερα, καθώς και όλοι όσοι πήραν το λόγο, μίλησαν για μια εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης, κατά την οποία βγήκε το συμπέρασμα ότι η Κανδήλια Οδός είναι ένα σπουδαίο έργο, που θα συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη της Βόρειας και Κεντρικής Εύβοιας.