MY KTEO

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Τζανακόπουλος από τη Βόρεια Εύβοια: «Η κυβέρνηση έχει τεράστια πολιτική ευθύνη – Έχει εγκαταλείψει την περιοχή»(ΒΙΝΤΕΟ)


«Η κυβέρνηση έχει τεράστια πολιτική ευθύνη – Έχει εγκαταλείψει την περιοχή»δήλωσε ο Δ. Τζανακόπουλος- Kλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτοψία στα χωριά που επλήγησαν στη Βόρεια Εύβοια.

Επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που πραγματοποιεί αυτοψία στα χωριά που επλήγησαν. Ο γραμματέας του κόμματος και οι βουλευτές Κώστας Ζαχαριάδης, Μίλτος Χατζηγιαννάκης και Βαγγέλης Αποστόλου είδαν με τα μάτια τους τι άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες και δεσμεύθηκαν ότι θα προωθήσουν άμεσα στη Βουλή τις αναγκαίες παρεμβάσεις για βοήθεια και αλληλεγγύη στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται.

 «Η εικόνα που αντικρίζουμε στη Βόρεια Εύβοια μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τις χθεσινές πλημμύρες είναι εικόνα καταστροφής και πλήρους εγκατάλειψης» δήλωσε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η κυβέρνηση έχει τεράστια πολιτική ευθύνη»

«Αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν γίνει, δεν υπάρχουν καν μελέτες. Αντιθέτως, αυτό το οποίο προωθείται είναι μια υποτιθέμενη ολιστική παρέμβαση, η οποία όμως αφήνει στην τύχη της την όλη περιοχή. Δεν υπάρχει ένας συγκροτημένος, άρτιος σχεδιασμός για άμεσες παρεμβάσεις που είναι απολύτως αναγκαίες έτσι ώστε να μην συμβαίνουν καταστάσεις και καταστροφές όπως αυτή που βλέπετε εδώ δίπλα σας, όπου στην πραγματικότητα τα νερά τα οποία κατέβαιναν από το βουνό και εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών δεν είχαν πού να πάνε και διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους» τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος.

 «Η κυβέρνηση έχει τεράστια πολιτική ευθύνη. Έχει εγκαταλείψει και επιχειρησιακά και πολιτικά τη Βόρεια Εύβοια στην τύχη της και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να προωθεί μπίζνες και ντιλς για την εκμετάλλευση και την αξιοποίηση της περιοχής για σκοπούς αλλότριους από τους σκοπούς των κατοίκων και από τα συμφέροντά τους» υπογράμμισε.

avgi.gr