MY KTEO

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Εγκαινιάζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της Δ.Ε. Στυρέων


Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Αθλητικού και Πολιτιστικoύ Κέντρου «Ηλίας Μαυρομιχάλης», σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

·        17:00  Εκδήλωση με τίτλο «Μία επιτομή στους Αφανείς Ήρωες της Πατρίδας» για την εξύμνηση των αφανών ηρώων της Ελληνικής επανάστασης του 1821 καθώς και των σύγχρονων αφανών ηρώων της τοπικής κοινωνίας και της πατρίδας.

 

Στο λιμάνι των Νέων Στύρων(Ηρώων) θα υπάρχει εγκατεστημένη μεγάλη οθόνη καθώς και καθίσματα για να παρακολουθήσετε σε ζωντανή αναμετάδοση την εκδήλωση.

 

Λόγω των περιορισμών του Covid-19, στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν περιορισμένες και αυστηρά προσωπικές θέσεις (είσοδος μόνο με πρόσκληση) για τους επίσημους προσκεκλημένους. Λόγω του συγκεκριμένου περιορισμού, και σε όσους το επιθυμούν δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησής της από το Ηρώων στα Νέα Στύρα.

·        19:45 Παράσταση «Πλούτος» Ο Καραγκιόζης συναντά τον Αριστοφάνη! με τον θίασο του Ηλία Καρελλά. Συμμετέχουν ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Αρετή Κετιμέ και οι String Demons.

 

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί  στο Θερινό Σινεμά – Σινέ ‘Αστρον, Λιμάνι Νέων Στύρων.

 

Ελεύθερη είσοδος για μικρούς και μεγάλους.

 

Λόγω των περιορισμών του Covid-19 οι θέσεις είναι περιορισμένες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός (~100 θεατές). Ώρα εισόδου στο χώρο 19:15

 

 

 

·        21:00 Σύντομη μουσική εκδήλωση με έντεχνα – παραδοσιακά τραγούδια για να κλείσει ευχάριστα η μέρα!

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία των Στύρων.

 

Σας ενημερώνουμε ότι και στις 3 παραπάνω εκδηλώσεις, λόγω των περιορισμών του Covid-19, θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

 

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά για να εξυμνήσουμε τους αφανείς ήρωες μας, να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά και να απολαύσουμε όμορφα τραγούδια!

 

 

 

Εκ της Δημοτικής Αρχής

 

και των Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Στύρων.