MY KTEO

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

N.E. ΚΙΝΑΛΛ Εύβοιας: Στην Εύβοια τα τελευταία χρόνια πλέον, συνεχίζουμε να βιώνουμε μια δραματική πραγματικότητα


Στην  Εύβοια  τα τελευταία χρόνια πλέον, συνεχίζουμε  να  βιώνουμε μια δραματική  πραγματικότητα,  που έχει  οδηγήσει πολλούς  από τους  συμπολίτες μας σε απόγνωση, εξ  αιτίας των καταστροφικών  πυρκαγιών, των πλημμυρών και των  ακραίων καιρικών φαινομένων .Η κυβέρνηση της Ν.Δ έχει αποδείξει ότι είναι ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες και το φυσικό περιβάλλον. Σήμερα  παρά τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει έναντι των συμπολιτών μας  στην  Βόρεια Εύβοια , παραστάνει τον απλό παρατηρητή, αδιαφορώντας πλήρως για την τύχη των περιουσιών τους. Δεν αφουγκράστηκαν καθόλου τις εκκλήσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ  -ΚΙΝΑΛ, η οποία επισκεπτόμενη την Β. Εύβοια, είχε επισημάνει την ανάγκη, τα αντιπλημμυρικά έργα να έχουν ξεκινήσει από την επόμενη μέρα των καταστροφικών πυρκαγιών . Το Κίνημα Αλλαγής και οι εκπρόσωποί  μας  στην περιφέρεια  συνεχίζουν να  αγωνίζονται κάνοντας τις  απαιτούμενες  παρεμβάσεις στους  αρμόδιους  κυβερνητικούς  παράγοντες  για  την άμεση επίλυση των προβλημάτων στη Β. Εύβοια για την  ασφάλεια  των πολιτών.

Είναι αδήριτη η ανάγκη να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του χειμώνα και η υπομονή όλων με την αναλγησία της κυβέρνησης εξαντλείται. Καλό είναι επιτέλους να αναλάβει δράση και όχι να έρχεται κατόπιν εορτής και να τάζει αποζημιώσεις στους πολίτες.

Ο τόπος μας ,έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση αποτελεσματική που θα δίνει έμφαση στην πρόνοια και όχι από μια κυβέρνηση που από λόγια και υποσχέσεις μας έχει χορτάσει, αλλά  στην πράξη ούτε σχέδιο έχει, αλλά ούτε και ενδιαφέρον έχει να προστατεύσει τον πολίτη ,παρά μόνο τα μεγάλα συμφέροντα.