MY KTEO

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτο: Η γυναίκα που είχε σκοτώσει 12 χρόνια πριν ο 39χρονος, είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου


Σοκ προκαλεί η φοβερή αποκάλυψη ότι ο 39χρονος που σκότωσε την νονά του πριν λίγες ημέρες στο Βόλο, είχε σκοτώσει αλλά μια γυναίκα 12 χρόνια πριν.

Η υπόθεση παρέμενε ανεξιχνίαστη για χρόνια. Η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί πριν 12 χρόνια είχε παλέψει με το δολοφόνο της και είχε βρεθεί στα νύχια της γενετικό υλικό.

Λόγω της σύλληψης του 39χρονου για τη δολοφονία της νονάς του πριν λίγες ημέρες στο Βόλο, γιατί δεν του έδινε τις 2.000 ευρώ που της ζητούσε, έγινε λήψη γενετικού υλικού και σύγκριση με ανεξιχνίαστες υποθέσεις και το αποτέλεσμα ήταν αυτή η τρομερή αποκάλυψη.

Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι η γυναίκα που είχε δολοφονήσει πριν 12 χρόνια είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου. Μάλιστα, ο δικηγόρος του 39χρονου σε δηλώσεις του με αφορμή την υπόθεση αυτή είχε κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι είχε χάσει την μητέρα του με τον ίδιο τρόπο.

Τότε, στο ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα έγκλημα, είχε βρεθεί ένα μπολ στο τραπέζι της δολοφονηθείσας και οι αρχές πίστευαν ότι ήταν οικείο το πρόσωπο που της είχε επιτεθεί και την είχε σκοτώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όντως ήταν γνωστοί, καθώς οι παππούδες του δολοφόνου ήταν γείτονες με την άτυχη γυναίκα. Ετσι, μπήκε στο σπίτι της, εκείνη τον κέρασε παγωτό και ακολούθως εκείνος τη δολοφόνησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Πέθανε ο πατριός του κατηγορούμενου -Υπέστη εγκεφαλικό όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε χθες στην κλινική, όπου νοσηλευόταν, ο Γεώργιος Βικιώτης πατριός του 39χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του Ευθαλίας Αβραμίδου - Αλεξούλη, στο Βόλο.

Οπως αποκαλύπτει το taxydromos.gr, ο 54χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την ημέρα που αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα.

Ο 54χρονος ήταν πολύ γνωστός επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών και του εμπορίου αγροτικών προϊόντων. Ηταν παντρεμένος σχεδόν 12 χρόνια με τη μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της άτυχης 75χρονης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπεραγαπούσε τα παιδιά της συζύγου του σαν να ήταν δικά του.

Οταν την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα, ο 54χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Η οικογένεια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να είχε επικοινωνήσει με τον πατριό του, ο οποίος στο άκουσμα των όσων πιθανά αποκάλυψε, δεν άντεξε.

Ολες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, που σε χρονικό διάστημα μιας και πλέον εβδομάδας δέχεται νέο ισχυρό πλήγμα.


iefimerida.gr