MY KTEO

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη στήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021


Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη στήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας, την 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Σκοπός της συνεργασίας ήταν η δυναμικότερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των ευβοϊκών επιχειρήσεων με τη δημιουργία μιας ισχυρότερης τουριστικής ταυτότητας του Νομού. Στη φετινή διοργάνωση περίοπτη θέση είχε η τουριστική προβολή της Βόρειας Εύβοιας.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και συγκεκριμένα, στο χώρο του εκθεσιακού περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το Επιμελητήριο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία δύο γαστρονομικές εκδηλώσεις παρουσίασης ευβοϊκών οίνων και εδεσμάτων από τον αναγνωρισμένο sommelier κ. Θεολόγο Πλακόπουλο. 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις b2b για την παρουσίαση του τουριστικού προφίλ της Εύβοιας με σκοπό την ανάπτυξη και υποστήριξη συνεργασιών σε θέματα τουρισμού.
Το περίπτερο που στήριξε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς και η Παρασκευή Μπουραντά εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου και Υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού, επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλειος Κικίλιας, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.