MY KTEO

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Νεάπολης Χαλκίδας


Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του 5ου Προτύπου Γυμνασίου Χαλκίδας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Νεάπολης Χαλκίδας υπό την αιγίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ την Τετάρτη 10/11/2021, στις 9.00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

O Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας παραχώρησε τη χρήση δημοτικών χώρων άθλησης, κατά τις πρωινές ώρες λειτουργίας τους, στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας ανταποκρινόμενος άμεσα στο σχετικό αίτημα του σχολείου, αφενός για την προαγωγή των σκοπών του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και αφετέρου για την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους στους έφηβους μαθητές και μαθήτριές μας και μελλοντικούς πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων.

Σχετικά με την προαγωγή των ιδανικών του αθλητισμού, αρωγός στο εγχείρημα αυτό έρχεται ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας, που δραστηριοποιείται στο χώρο του Κλασικού Αθλητισμού ήδη από το 2005, με έδρα το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Για τον σκοπό αυτό θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας και στον Γυμναστικό Σύλλογο Νεάπολης Χαλκίδας