MY KTEO

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Επιτροπή Κατοίκων Ληλαντίου: 6 Νοέμβρη κατεβαίνουμε Αθήνα- όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 12:00


Συντονιζόμαστε με τις επιτροπές πληγέντων (πλημμυροπαθείς, πυρόπληκτοι, σεισμόπληκτοι) απ όλη την Ελλάδα. Καλούμε σε πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη, στις 12:00, στο Σύνταγμα. Δυναμώνουμε τη φωνή μας και καταθέτουμε ψήφισμα με τα αιτήματά μας στη Βουλή. Όλοι μαζί, απ όλη την Ελλάδα!!!

Απαιτούμε:

-Άμεσα μέτρα προστασίας του λαού από όλες τις φυσικές καταστροφές με έργα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής προστασία και αντισεισμικής θωράκισης στο ύψος των αναγκών μας και με επαρκή χρηματοδότηση για αυτά, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με τη στελέχωση σε αναγκαίο προσωπικό όλων των υπηρεσιών: Πυροσβεστική, Δασαρχεία, Πολεοδομία κλπ

- Προτεραιότητα σε έργα αντιδιαβρωτικής και κυρίως αντιπλημμυρικής προστασίας σε περιοχές που έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες, αλλά και τις πυρκαγιές των τελευταίων χρόνων σε όλη τη χώρα.

- Αποκατάσταση άμεσα όλων των ζημιών που έχουμε υποστεί σε υποδομές, οδικούς άξονες, αγροτικούς δρόμους, ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης, άρδευσης κλπ. Άμεσα μέτρα αποκατάστασης όλων των καμένων δασικών εκτάσεων.

- Εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης, στέγασης και διατροφής σε όλους όσους χάσανε

(Αναχώρηση πούλμαν στις 9 πμ από το Μπούρτζι – Μπουγιούκος. Καλέστε στο 6936502744 για να κρατήσετε θέση)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ