MY KTEO

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Κατσούλης: Μέλη άλλων κομμάτων σε διατεταγμένη υπηρεσία μακρυά!


Στοιχειώδης ασφαλιστική δικλείδα για την πολιτική αυτονομία ενός πολιτικού φορέα κατά την εκλογή ηγεσίας είναι η μη συμμετοχή μελών των άλλων κομμάτων. Η συμμετοχή σε ένα κόμμα δεν είναι απλώς συμμετοχή σε λίστα πελατών αλλά ιδεολογικοπολιτική επιλογή. Η άποψη ορισμένων ότι μέλη του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στην εκλογή Μητσοτάκη και έσωσαν την Νέα Δημοκρατία από τον Μεϊμαράκη (!!!) αποδεικνύει ότι κάποιοι τα έχουν όλα ίσωμα και τελικά για την "αγαπη" του Μητσοτάκη επιλέγουν στο ΚΙΝΑΛ τον υποψήφιο που επιλέγουν.

Ας σοβαρευτούμε. Μέλη άλλων κομμάτων και δη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να ψηφίσουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ εκτός εάν φέρουν δήλωση αποχώρησης ή διαγραφής από τα κόμματα αυτά.

Ψηφοφόροι τους όμως σε προηγούμενες εκλογές δεν αποκλείονται εφόσον με την συμμετοχή τους δηλώσουν ότι είναι φίλοι ή έχουν την πρόθεση να γίνουν μέλη του ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, πρέπει να μην ξεχνάμε ότι είναι άλλο να εκλέγεις με ανοικτές διαδικασίες χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες πολιτικής αυτονομίας την ηγεσία σε ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα όπως ήταν και πρέπει να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ και άλλο να είσαι ένα μικρό κόμμα του 8%.

Συνεπώς δημοκράτες προοδευτικοί πολίτες ελάτε να συμμετέχετε και να ενταχθείτε για την Νέα Αλλαγή. Μέλη άλλων κομμάτων σε διατεταγμένη υπηρεσία μακρυά!