MY KTEO

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για να αναδειχθεί ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου



Συνεργασία με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια  και τον ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, έχει ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, για να αναδειχθεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Παράλληλα, στην Περιφέρεια εργάζονται εντατικά και μεθοδικά για την ορθή αξιοποίηση της γενναίας χρηματοδότησης ύψους 2 εκατ. ευρώ του ΕΟΤ και του Υπουργείου, που αποσκοπεί στην προβολή της… λαβωμένης, αλλά πάντα όμορφης βόρειας Εύβοιας. Γιατί το #oloi_voria_evia δεν είναι απλώς ένα σλόγκαν. Είναι η αφετηρία για ένα νέο μεγάλο ξεκίνημα!

Παράλληλα η Περιφέρεια συνεργάζεται με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη για τον εναλλακτικό Τουρισμό, "ώστε να πατήσουμε στη δυναμική που ήδη παρουσιάζει η Περιφέρειά μας και να αναπτυχθούμε περαιτέρω" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φάνης Σπανός και συμπλήρωσε: 

"Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το EKO Acropolis Rally , τον «Αγώνα Ελευθερίας», την Evia Island Regatta, την προσκηνυματική διαδρομή στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο και και κάθε άλλη ελκυστική δράση στη φύση και τον Πολιτισμό της Περιφέρειάς μας. Αλλά και να εμπλουτίσουμε την «ατζέντα» μας με νέες σημαντικές διοργανώσεις εναλλακτικού τουρισμού, αξιοποιώντας τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας!"