MY KTEO

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Ο Χάρης Ρώμας εξομολογείται: «Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί»


Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει ο ίδιος δεχθεί καθώς και τον γάμο που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν.

«Βεβαίως και έχω δεχθεί εκμετάλλευση για να πάρω έναν ρόλο και το αντιμετώπισα. Και μία και δύο και τρεις φορές. Μην κοιτάς τώρα που είναι το metoo, o καθένας προσπαθούσε και τότε να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Μου έκαναν ανήθικη πρόταση για να πάρω έναν ρόλο στην οντισιόν. Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ’ ιδίαν, Ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα», είπε και πρόσθεσε:  «Σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο και δεν τον πήρα.

Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είναι εν ζωή τώρα και είναι πάρα πολύ καλός. Αυτός το έκανε με ευγένεια, άλλος το έκανε προσπαθώντας να μου πιάσει και το γόνατο. Ήμουν όμως και δυο μέτρα άντρας, ένα κοριτσάκι; Την άλλη την πέταξε από το αυτοκίνητο».

Όσον αφορά τον γάμο του είπε: «Έπρεπε να κάνω μια επανάσταση και αυτή ήταν ο γάμος. Ερωτεύθηκα και παντρεύτηκα σε ηλικία 24 ετών. Άμα τύχαινε, μπορεί και να γινόταν η οικογένεια. Το σύμπαν πάντως δεν ήθελε γιατί οι δρόμοι μου ήταν άλλοι οπότε καλύτερα που έπρεπε να τελειώσει όταν το συνειδητοποίησα. Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί. Δεν το έριξε, το έχασε. Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού μεγάλου, σχεδόν 35 χρονών γιο θα είχα» συμπλήρωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

 
govastileto.gr