MY KTEO

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ερευνά: Τελικά οι άντρες έχουν κόμπλεξ με τις έξυπνες γυναίκες;


Τι είναι αυτό που πραγματικά πιστεύουν και αισθάνονται οι άντρες για τις ευφυείς γυναίκες; Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, κάλεσαν 560 φοιτητές, οι οποίοι βγήκαν συνολικά 4.000 ραντεβού μεταξύ τους και στο κάθε ραντεβού είχαν 4 λεπτά για να γνωρίσουν τον άνθρωπο απέναντι τους.

Έπειτα, έπρεπε να βαθμολογήσουν το κάθε ραντεβού. Οι μεν γυναίκες έδωσαν υψηλές βαθμολογίες στους εμφανίσιμους άντρες, αλλά και σε αυτούς που είχαν ωραίο χαρακτήρα και δυναμική προσωπικότητα, οι άντρες από την άλλη όμως, έδειξαν ότι απωθούνται από τις έξυπνες γυναίκες, εκτός αν εκείνες είναι όμορφες.

Επομένως αποδεικνύονται δυο πράγματα, αφενός ότι τα αγόρια δίνουν σημασία στην εμφάνιση και αφετέρου ότι οι έξυπνες γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο.

Κοινώς, αν είσαι έξυπνη και όχι όμορφη βάση των κοινωνικών προτύπων, τότε θα σου είναι πιο δύσκολο να κάνεις σχέση, όμως να ξέρεις ότι αυτός ο ένας θα είναι και σημαντικός και η σχέση σας θα είναι ουσιαστική. Πολύ καλύτερο από το να είσαι σε επιφανειακούς δεσμούς.


govastileto.gr