MY KTEO

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Παπίγγης για σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Βόρεια Εύβοια: Ας κρατήσετε από μικρό έως ανύπαρκτο καλάθι


Μικρό καλάθι προτείνει να κρατήσουν όλοι σε ότι αφορά στο …σχέδιο ανασυγκρότησης της Βορείου Ευβοίας, λέει ο αρχιτέκτονας Νίκος Παπίγγης. Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Eviatop που αφορούσε στην σύσκεψη στο Μαξίμου και στην ανάγκη έργων και όχι συσκέψεων στη Βόρεια Εύβοια, ο κ. Παπίγγης ανέφερε:

Κάνω μία πρόταση να πατήσετε φρένο όσον αφορά τις πρόσφατες ομιλίες του Μητσοτάκη τόσο στην Ολυμπία όσο και για την Β. Εύβοια! Ενώ θεωρεί ότι αυτές είναι δίδυμες παρεμβάσεις σε όλους τούς επί μέρους τομείς...διαπιστώνει κανείς ότι σχεδόν έρχονται σε πλήρη αντίφαση μεταξύ τους και σε μία απαρχαιωμένη τεχνική παρεμβάσεων που και αυτός ο ίδιος όσο Και οι υπουργοί του και όχι μόνον δεν έχουν κατανοήσει τις προτάσεις πού έχουν κατατεθεί στο τραπέζι! ΚΑΙ τολμώ να πω τόσο από τον Μπενο τούς "Εθνικούς σπόνσορες "(σικ ο όρος)Όσο Και από όλους τούς παρατρεχάμενους τους! Εγώ και μία ομάδα, μετά την ομιλία του κ Μητσοτάκη στην Ιστιαία θα αποκαλύψουμε επ ακριβώς όλες τις ερμηνευτικές πίσω από κάθε πρόταση! 

Προς το παρόν όλοι οι Πολίτες, οι επιχειρήσεις οι παραγωγοί Και τέλος τόσο οι Δήμοι της Β.Έυβοιας όσο Και ή περιφέρεια ή αντιπεριφερια, το ΕΒ Επιμελητήριο το ΤΕΕ και λοιποί "φορείς" Ας κρατήσετε από μικρό έως ανύπαρκτο καλάθι!