MY KTEO

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Στον Λήλαντα και στη συνάντηση στο Δημαρχείο Ψαχνών, ο Συμεών Κεδίκογλου


Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και του  πρώην Αν. Υπουργό Πάνο Ρήγα επισκέφθηκε χθες τον Λήλαντα και είχε συνάντηση με το Σύλλογο πλημμυροπαθών, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ψαχνών με εκπροσώπους του συλλόγου ενοικιαζομένων και της ΛΑΡΚΟ. Παρών τόσο στον Λήλαντα όσο και στο Δημαρχείο Ψαχνών ήταν ο πρώην υφυπουργός Συμεών Κεδίκογλου. Μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε:

«Αρχικά συνάντησα το σύλλογο πλημμυροπαθών στις εκβολές του Λήλαντα σε Μπούρτζι και Όαση. Ενώ ακόμη εκκρεμούν αποζημιώσεις, ζουν με την αγωνία μιας νέας πλημμύρας. Όπως μου είπαν χαρακτηριστικά «είμαστε με μια βαλίτσα έτοιμη σε κάθε βροχή», καθώς τα όποια έργα  καθυστερούν και μένει να δούμε αν η αποτελεσματικότητας τους δικαιολογεί το ψηλό κόστος τους.

  Στη συνέχεια συνάντηση του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ και του  πρώην Αν. Υπουργό Πάνο Ρήγα παρουσία του Δημάρχου στο δημαρχείο των Ψαχνών με εκπροσώπους του συλλόγου ενοικιαζομένων και της ΛΑΡΚΟ. Οι εργαζόμενοι ξανά σε πλήρες αδιέξοδο από Γενάρη, ενώ ετοιμάζεται νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει τα κοινωνικά μέτωπα είναι ανοιχτά και δυστυχώς τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται...»