MY KTEO

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Στις επάλξεις και πάλι ο ΑΚΟΧ!


Με την συμμετοχή 37 αθλητών/τριών της αγωνιστικής και προαγωνιστικης ομάδας, ο ΑΚΟΧ συμμετείχε στους χειμερινούς αγώνες πρόκρισης κολύμβησης (25m) που πραγματοποιήθηκαν στο Καρπενήσι στις 13-14 Νοεμβρίου. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες καθώς αρωγός είναι πάντα η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Στερεάς και Εύβοιας, ενώ στο σημείο αυτό  αξίζει να σημειωθεί πως η πρόεδρος και ταμίας της ΚΟΕ κ. Ελευθερία Σαραντιδου φρόντισε για την δωρεάν μετακίνηση των αθλητών, προπονητών και συνοδών στην αποστολή.  

Στο πλευρό των αθλητών βρίσκεται και η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ άψογη ήταν και η φιλοξενία από τον Δήμο Καρπενησίου. Ο ΑΚΟΧ ξεκινά δυνατά με επιμονή και θέληση τους αγώνες μιας και έπειτα από δύο χρόνια έγινε η επανεκκίνηση με αρχή το Καρπενήσι! 

Οι προπονητές Θανάσης Χρόνης, Γιάννα Χρόνη και Δημήτρης Χατζηαντωνακης, συνόδευσαν τα δελφίνια του Ομίλου, δίνοντας τους πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική κολυμβητική τους παρουσία! Να σημειωθεί πως 8 κολυμβητές του Ομίλου πήραν την πρόκριση για το Χειμερινό  Κύπελλο Κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Καρπενήσι στις 26-28 Νοεμβρίου.