MY KTEO

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου: Η πολιτική της υποβάθμισης & του μαρασμού της περιοχής δεν θα περάσει

 

Βαγγέλης Σπύρου πρόεδρος Συνδέσμου

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου εκφράζει την συμπαράσταση και την διαμαρτυρία του στο να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα της alpha bank Καρύστου, βοηθώντας

την τοπική οικονομία, τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες, καθώς και τους πολίτες αλλά και επισκέπτες του δήμου μας. Η απόφαση αυτή φέρνει αναστάτωση στους επαγγελματίες και στη φυσιολογική αλλά και εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας της πόλης μας, δημιουργώντας αλυσιδωτές επιπτώσεις σε όλους τους κλάδους. Αντίστοιχα απορούμε γιατί να κλείσει το κατάστημα της Καρύστου από την στιγμή που το αντίστοιχο κατάστημα της Ιστιαίας, το οποίο βρίσκεται στο άλλο άκρο της Εύβοιας θα παραμείνει σε κανονική λειτουργία.

Απαιτούμε να παραμείνει σε κανονική λειτουργία το κατάστημα της τράπεζας alpha bank στην Κάρυστο και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες να μην υποβιβαστεί ο τόπος μας.

Σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του καταστήματος, σας γνωρίζουμε, ότι όλοι οι πολίτες της περιοχής θα διακόψουν την οποιαδήποτε συναλλαγή-συνεργασία με την τράπεζα σας.

Η πολιτική της υποβάθμισης & του μαρασμού της περιοχής δεν θα περάσει