MY KTEO

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Καταγγελία: Πήγε σε συνέντευξη για δουλειά και δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση... από τον ιδιοκτήτη


 Μου είπε ότι για να πάρω τη θέση πρέπει να κάνω κάποιους συνδυασμούς ρούχων. Είχε δει τα ρούχα που επέλεξα και μου λέει “άμα κάνεις αυτό που πιστεύω, σου βγάζω το καπέλο και σου δίνω κατευθείαν τη δουλειά.

 

Η κοπέλα φόρεσε τα ρούχα και ο εργοδότης της είπε πως «κάτι δεν ταιριάζει» και της έδειξε το εσώρουχο. Όπως καταγγέλλει η 20χρονη, της τράβηξε πάνω το εσώρουχο και άρχισε να της κατεβάζει το παντελόνι, ενώ «την έπιασε στα γεννητικά όργανα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

«Μετά με βάζει να καθίσω σε μια καρέκλα, να καθίσω στο πάτωμα και ήρθε από πίσω μου και κόλλησε τα γεννητικά του όργανα πάνω μου» αναφέρει η 20χρονη. «Είχα φρικάρει, πήρα το αγόρι μου τηλέφωνο και του είπα πως νομίζω ότι με παρακολουθούν».

 

Η κοπέλα ενημέρωσε και τον πατέρα της για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε, ο οποίος λέει ότι το παιδί είναι σε σοκ και φοβάται να βγει από το σπίτι. «Φοβάται τους πάντες. Ντρεπόταν να μου πει τι έγινε. Μου έλεγε ”μπαμπά, αν σου πω και τα υπόλοιπα θα φρίξεις» υπογράμμισε ο πατέρας της 20χρονης.