MY KTEO

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Απάντηση του προέδρου της Κοινότητας Αλιβερίου Γιώργου Παπαδιόχου στην Λαϊκή Συσπείρωση


Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Λαϊκής συσπείρωσης , όσον αφορά την εισήγηση για το τεχνικό πρόγραμμα 2022 για την κοινότητα έχω να καταθέσω τα κάτωθι:

            Για άλλη μια φορά η παράταξη της Λαϊκής συσπύρωσης δια μέσω της εκπροσώπου της στο συμβούλιο της Κοινότητας Αλιβερίου προσπάθησε, όπως πάντα, να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις, μόνο και μόνο για να να διαφωνήσει και να καταγγείλει.

            Ερωτώ λοιπόν την εκπρόσωπο της Λαϊκής συσπύρωσης, πήρε ή δεν πήρε  sms με τα θέματα του συμβουλίου της κοινότητας την Τρίτη  2/11/2021 και ώρα 10:58;

            Ερωτώ την κυρία εκπρόσωπο πήρε ή δεν πήρε την εισηγητική πρόταση του προέδρου με sms την Πέμπτη 4/11/2021 και ώρα 10:35;

Της δόθηκε ναι ή όχι το δικαίωμα μέσω μηνύματος να προσθέσει ή να αφαιρέσει ή να συμπληρώσει και να καταθέσει τις προτάσεις της;

Της δόθηκε το δικαίωμα για να ακουστεί η θέση της και να την στείλει με email μόνο και μόνο για να μην αποκλεισθεί η τοποθέτησή της;

            Γνωρίζει η Λαϊκή συσπείρωση και η εκπρόσωπός της ή όχι την απαγορευτική διάταξη από την κτηματική υπηρεσία , όσον αφορά το γεφυράκι  του “κάμπου” και γενικά την παραλιακή που απαγορεύει κάθε εργασία λόγω του ότι ανήκει στην αιγιαλίτιδα ζώνη? Εάν όχι, τότε φροντίστε να μάθετε.

            Αγαπητοί συνδημότες και συντάκτες αυτής της ανακοίνωσης, ειλικρινά θα περίμενα να έχετε καταθέσει προτάσεις γύρω από την εισήγηση του τεχνικού προγράμματος, εσείς όμως δεν είχατε και αφού δεν είχατε προσφύγάτε στην προσφιλή σας μέθοδο  του καταγκελτικού λόγου.

            Αγαπητοί συντάκτες της ανακοίνωσης της λαϊκής συσπείρωσης και μέλος της κοινότητας Αλιβερίου , καταλαβαίνω την δύσκολη θέση που έχετε βρεθεί διότι η εν γένει λειτουργία της κοινότητας δεν δίνει το έδαφος να κάνετε μικροπολιτική και  προσπαθείτε με επαναστατική γυμναστική να δηλώσετε την παρουσία σας.

            Σας καλώ να μας ακολουθήσετε στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε για την καθημερινότητα του δημότη μας, μέσα πάντα από δημοκρατικές διαδικασίες.

            Καλή η αντιπολίτευση, χρειάζεται, αρκεί να είναι γόνιμη!

 

                                                            Ο Πρόεδρος της Κοινότητας

                                                                 Παπαδιόχος Γεώργιος