MY KTEO

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ζητάει έργα συντήρησης του σχολείου


Τα προβλήματα του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας σε επίπεδο συντήρησης του κτιρίου καταθέτει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Συγκεκριμένα ζητάει:

1: Να κατασκευαστούν βρύσες στο προαύλιο του σχολείου προς τη μεριά του 1ου Γυμνασίου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο τέσσερις βρύσες για τα δύο σχολεία (σύνολο περίπου 900 μαθητές) σε καιρό πανδημίας.

2: Να ανακαινιστούν οι τουαλέτες των μαθητών που είναι σε άθλια κατάσταση. Οι εργασίες επιβάλλονται για λόγους υγείας των μαθητών και πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών.

3: Να γίνει γενικώς εσωτερικός και εξωτερικός χρωματισμός του κτιρίου το οποίο έχει να βαφτεί από το 2009.

4: Να αντικατασταθεί άμεσα το τζάμι που είναι σπασμένο εδώ και δύο χρόνια στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και να τοποθετηθεί μια μονάδα κλιματισμού στην αίθουσα.

5: Να επιδιορθωθεί η εξωτερική μικροφωνική εγκατάσταση διότι υπάρχει βλάβη μη εντοπισμένη στα εξωτερικά ηχεία.

6: Να γίνουν παρεμβάσεις στο νυχτερινό φωτισμό του προαυλίου διότι ο υπάρχων δε λειτουργεί.

7: Να τοποθετηθεί στέγαστρο σε κατάλληλο χώρο του προαυλίου για την προστασία των μαθητών από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ο μόνος προστατευόμενος χώρος αυτή τη στιγμή είναι η πιλοτή για 400 περίπου μαθητές.

8: Να εφοδιαστεί το σχολείο μας με τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο γραφείο των καθηγητών καθώς οι υπάρχοντες δεν επαρκούν για τις εκπαιδευτικές ανάγκες και την διεκπεραίωση των διοικητικών εργασιών με τις οποίες επιφορτίζονται οι εκπαιδευτικοί.

9: Να εξοπλιστούμε με ένα νέο φωτοτυπικό μηχάνημα που θα μπορεί να εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες του σχολείου. Το υπάρχον είναι παλιό και παρουσιάζει συνεχώς βλάβες.

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας για ενημέρωση, συζήτηση και λύση των προβλημάτων.

Γονείς, Μαθητές, Καθηγητές και Σύλλογος να ενωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Σας θέλουμε δίπλα μας!

                          Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου 

                               Γονέων και Κηδεμόνων