MY KTEO

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Βαρύ πένθος για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου


Ένα πολύ δύσκολο διάστημα της ζωής του περνά ο Αλέξανδρος Παπανδρέου τις τελευταίες μέρες, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα έχασε τη θεία του, ενώ μόλις σήμερα το πρωί, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της, πως ο γνωστός μάγειρας έχασε και τον πατέρα του από κορονοϊό.

"Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά" είπε εμφανώς συγκινημένος ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στην εκπομπή πριν μερικές μέρες. "Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους", πρόσθεσε.

Μάλιστα την Κυριακή ο μάγειρας έτρεξε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο στη μνήμη όλων όσων χάθηκαν από τον COVID-19. "Ο αυριανός μαραθώνιος θα είναι ξεχωριστός. Ξεχωριστός για πολλούς λόγους. Μετά από 2 χρόνια θα βρεθούμε όλοι στην γραμμή εκκίνησης στον πιο όμορφο αλλά και παράλληλα στον πιο δύσκολο μαραθώνιο. Για εμένα θα είναι ο 15ος αγώνας στα 42,195 μέτρα, θα προστεθεί άλλο ένα μετάλλιο στην συλλογή, και θα είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ στην μνήμη της αγαπημένης μου θείας ( Μαρία Παπανδρέου - Μεταφτσή) που έχασα την προυγούμενη Κυριακή , στον πατέρα μου που είναι στο νοσοκομείο και περνάει δύσκολες ώρες και στην μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν από Covid 19 τα τελευταία 2 χρόνια", έγραψε στο Instagram λίγες ώρες πριν τον χαμό του πατέρα του.



Missbloom.gr