MY KTEO

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν…


Αντιπαράθεση και μάλιστα σε έντονο, αλλά πολιτισμένο, ύφος είχε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Δημήτρης Μούντριχας, με τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, την περασμένη Δευτέρα, κατά την επίσκεψή του δεύτερου στη Χαλκίδα στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας. 

Αφορμή, αλλά και αιτία για την αντιπαράθεση αυτή στάθηκε εκείνο το σημείο της ομιλίας του κ. Ανδρουλάκη που ανέφερε ότι ο μεγαλύτερος εμπρηστής της χώρας είναι η ΔΕΗ. Αιφνιδιάστηκε από τη δήλωση αυτή ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και εξέφρασε την διαφωνία του στον ίδιο τον κ. Ανδρουλάκη μετά το πέρας της ομιλίας του. 

Η λογομαχία τους διήρκησε για αρκετά λεπτά και επεκτάθηκε και στην υπογειοποίηση του δικτύου με τον πρόεδρο να τονίζει ότι δεν κοστίζει ένα δις ευρώ, όπως ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε, αλλά μερικές δεκάδες δις. Ενώ διαφώνησαν και στον τρόπο που γίνεται η απολιγνιτοποίηση, με τον Δημήτρη Μούντριχα να τονίζει ότι δεν θα έπρεπε να γίνει με βίαιο τρόπο, αλλά σε βάθος δεκαετίας. Η λογομαχία των δυο αντρών κέντρισε το ενδιαφέρον του πρώην Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γιάννη Μπουροδήμου και του συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννη Λάμπρου. Στο τέλος της συζήτησης πάντως οι δυο άντρες συμφώνησαν ότι διαφωνούν…