MY KTEO

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Άρχισαν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής στην οποία συμμετέχει ο Χατζηγιαννάκης


 Ξεκίνησε χθες τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής «για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

 

Έγινε η εκλογή προεδρείου και συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα. Ο χρόνος εργασιών της Επιτροπής έχει αρχικά προσδιοριστεί σε δύο μήνες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να ζητηθεί από την Ολομέλεια η παράταση.

 

Η Επιτροπή απαρτίζεται συνολικά από 29 βουλευτές, εκ των οποίων 15 είναι από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ (Γ. Ανδριανός, Παρασκευή Βρυζίδου, Δ. Καιρίδης, Γ. Κεφαλογιάννης, Δ. Μαρκόπουλος, Γ. Μελάς Α. Μπαρτζώκας, Χρ. Μπουτσικάκης, Α. Νικολακόπουλος, Χ. Παπαδημητρίου, Κατ. Παπακώστα, Β. Σπανάκης, Λ. Τσαβδαρίδης, Β. Υψηλάντης, Φ. Φόρτωμας), 8 από τον ΣΥΡΙΖΑ (Αν. Γκαρά, Μ. Κάτσης, Β. Κόκκαλης, Θ. Ξανθόπουλος, Γ. Ραγκούσης, Θ. Τζάκρη, Γ. Τσίπρας, Μ. Χατζηγιαννάκης), 2 από το ΚΙΝΑΛ (Γ. Καμίνης, Δ. Μπιάγκης) και ένας από το ΚΚΕ (Μαρία Κομνηνάκα), Ελληνική Λύση (Κ. Χήτας), MέΡΑ25 (Φ. Μπακαδήμα) και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Μπογδάνος.