MY KTEO

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Την πολιτική του πρόταση για την αναγέννηση της χώρας παρουσίασε από τη Χαλκίδα ο Παύλος Γερουλάνος (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, επισκέφθηκε χθες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και το απόγευμα παρουσίασε το πολιτικό του σχέδιο για την αναγέννηση της κοινωνίας, της οικονομίας και της παράταξης, σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Χαλκίδα. 

Το κλίμα ήταν αισιόδοξο με αρκετούς ευβοείς να δίνουν το παρών και με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργο Ρωζάνη να καλωσορίζει από βήματος τον Παύλο Γερουλάνο στη Χαλκίδα.

Ο κ. Γερουλάνος, στο άνοιγμα της ομιλίας του αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον ενώνουν με την Εύβοια με αναφορές όχι στην πολιτική, αλλά στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.
«Πάντα μου άρεσε να προσεγγίζω την πολιτική αλλιώς. Όπως και αυτή την καμπάνια. Για παράδειγμα, να παρουσιάζω αυτά που θέλω να πω και μετά να ακούω. Όχι απλά να μιλάω και να φεύγω» είπε μεταξύ άλλων συνεχίζοντας την ομιλία του ο Παύλος Γερουλάνος και προσέθεσε: «Πιστεύω πολύ στη δύναμη της τοπικής κοινωνίας. Εκεί είναι η πείρα, εκεί είναι η γνώση, εκεί μπορούν να αντιμετωπίζονται και να λύνονται τα περισσότερα προβλήματά μας. Και όχι από τα υπουργικά γραφεία».

Έτσι και χθες στη Χαλκίδα παρουσίασε την πολιτική του πρόταση για την αναγέννηση της χώρας, με έμφαση στο πώς μπορεί να αναδειχθεί ο αναξιοποίητος πλούτος της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας. Αμέσως μετά ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παρευρισκομένους, όπου έγινε αναφορά στην καθημερινότητα, τα πραγματικά προβλήματα, αλλά και για το Κίνημα Αλλαγής και πώς θα σηκώσουν ξανά όλοι μαζί κεφάλι.