MY KTEO

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Αλιβέρι


Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, ενόψει της ομιλίας του Προέδρου, Αλέξη Τσίπρα, στη Χαλκίδα (την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου), πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από τον Πάνο Ρήγα (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρ. Αναπλ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας), τον Τάσο Πρατσόλη (πρ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας),μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας και της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλιβερίου στο Αλιβέρι και στην Κύμη. 

Βρέθηκαν και συνομίλησαν με πολίτες, με καταστηματάρχες, με εκπροσώπους του Δήμου της περιοχής, με τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ και της ΑΓΕΤ, με εκπρόσωπο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης, με εκπροσώπους της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου, με το ΔΣ του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων, με εργαζομένους στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, στο ΕΚΑΒ και στο Νοσοκομείο Κύμης. 

Συζητήθηκαν τα σοβαρά θέματα της πανδημίας, της ακρίβειας, του ξεπουλήματος της ΔΕΗ, των εργασιακών, της περιβαλλοντικής καταστροφής είτε από τη βιομηχανική δραστηριότητα είτε από την επέλαση των ανεμογεννητριών, της κατηγοριοποιητικής αξιολόγησης των σχολείων, των συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολείων, της μεταφοράς των μαθητών, των απαιτούμενων βασικών έργων υποδομής (οδικό δίκτυο, φράγμα Μανικίων, κτλ) που αν και όταν υλοποιηθούν θα βοηθήσουν στην ολιστική παραγωγική ανασυγκρότηση όλης της Εύβοιας….  

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα…Έχει σοβαρές, ριζοσπαστικές, ρεαλιστικές και κοστολογημένες προγραμματικές θέσεις για να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία ιδιαίτερα μετά την καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει εδώ και δύο χρόνια η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ της fake αριστείας, του αυταρχισμού, της επικοινωνίας, της υπεράσπισης των ιδιωτικών συμφερόντων σε όλους τους τομείς (υγεία, παιδεία, ενέργεια,κτλ)….