MY KTEO

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του νέου "Δικτύου Αποχέτευσης ακαθάρτων των περιοχών ΑΣΠΟΥΣ - ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ -ΛΙΝΑΡΙΑ και σύνδεση με ΕΕΛ"


Ξεκίνησαν χθες, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, οι εργασίες κατασκευής του νέου "Δικτύου Αποχέτευσης ακαθάρτων των περιοχών ΑΣΠΟΥΣ - ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ -ΛΙΝΑΡΙΑ και σύνδεση με ΕΕΛ", προκειμένου να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα που αφορούσε τις προαναφερόμενες περιοχές και ειδικότερα την περιοχή της Λιναριάς.

Το έργο εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, με προϋπολογισμό του ανέρχεται στο ποσό 1.379.023, 26€.

Ο Δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος δήλωσε  ικανοποιημένος διότι το συγκεκριμένο έργο  υποδομής είναι ιδιαίτερης βαρύτητας και σημαντικότητας για τη Σκύρο. Με την ολοκλήρωση του λύνεται ένα πρόβλημα ετών, που έχει ως αποτέλεσμα την περιβαλλοντική αναβάθμιση των προαναφερόμενων περιοχών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Παράλληλα δεσμεύθηκε για την  επιτάχυνση των εργασιών για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του.