MY KTEO

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Νέοι ορίζοντες για το δήμο Κύμης – Αλιβερίου: Η διαγραφή της κ. Αικ. Κουτέλου από τον συνδυασμό μας είναι πλέον μονόδρομος


Η διαγραφή της κ. Αικ. Κουτέλου από τον συνδυασμό μας είναι πλέον μονόδρομος.

Ο συνδυασμός των Νέων Οριζόντων στις Δημοτικές εκλογές του 2019 τιμήθηκε από τους πολίτες της

Δημοτικής Κοινότητας Κύμης με ποσοστό 60%. Μεταξύ αυτών που εξελέγησαν με τον συνδυασμό μας στο Τοπικό Συμβούλιο Κύμης είναι και η κυρία Κατερίνα Κουτέλου, η οποία αγνοώντας εδώ και αρκετό διάστημα την σαφή εντολή της πλειοψηφίας των πολιτών ακολουθεί δική της πορεία. Δίχως να δώσει μάλιστα την παραμικρή εξήγηση γι αυτό στην Δημοτική μας παράταξη και δη στον επικεφαλής της, όπως στοιχειωδώς όφειλε. 

Δυστυχώς οι ενέργειές της και η συμπεριφορά της δεν συνάδουν με τις αρχές, τα πιστεύω και τις πρακτικές του συνδυασμού μας, πόσω μάλλον όταν πολλές φορές οι ενέργειές της αυτές επιδεικνύουν ασέβεια προς τους θεσμούς και τις αρχές μας.

Δείγμα  αυτής της «αυτόνομης» δράσης  της είναι η συχνή υποβολή εγγράφων προς το Τοπικό Συμβούλιο από κοινού και σε συνεργασία με τους δύο εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού  Μπουραντά ,  με αποκορύφωμα  την  συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κύμης την Παρασκευή 9/11/2021,  όπου σε απόλυτη σύμπλευση  με τους δύο εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού Μπουραντά, υπέβαλλαν έγγραφο από κοινού οι τρείς τους στο οποίο πέραν των άλλων συμπεριλαμβάνονταν και σχέδιο τεχνικού προγράμματος της Κοινότητας Κύμης για το έτος 2022, εν αγνοία της παράταξης με την οποία εξελέγη και του επικεφαλής της.

Μετά από τα εν περιλήψει πιο πάνω εκτεθέντα γίνεται σαφές ότι η κ. Αικατερίνη Κουτέλου δεν μπορεί να θεωρείται μέλος του συνδυασμού μας και η διαγραφή της από αυτόν είναι μονόδρομος.

Την ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία κατά την κοινή πορεία μας και της ευχόμαστε καλή συνέχεια, σε όποια διαδρομή επιλέξει να ακολουθήσει.

Ο Συνδυασμός  «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης –Αλιβερίου συνεχίζει ενωμένος, με απόλυτη συνοχή και συνεργασία, με στόχο να υπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών.

Η παράταξή μας και αφού ακολουθήσει άμεσα τα ισχύοντα από την σχετική νομοθεσία, θα εκπροσωπείται στο εξής από τους συμβούλους: Άγγελο Μαργέλη (Πρόεδρο), Αγάλο Νιδριώτη και Κωνσταντίνο Λάμπρου.

Για τον συνδυασμό των Νέων Οριζόντων

Ο επικεφαλής

Δημήτρης Γ Θωμάς