Evia Top: Η συνταγή της ημέρας: Ζυμαρικά με τόνο και σάλτσα πέστο

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Η συνταγή της ημέρας: Ζυμαρικά με τόνο και σάλτσα πέστο


Υλικά συνταγής:
400 γρ. πένες
200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο
190 γρ. σάλτσα πέστο βασιλικού
100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

Εκτέλεση:
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίξτε τον τόνο και το λάδι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τη σάλτσα πέστο. Ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα και προσθέστε το ένα τρίτο του τυριού και όλα τα ντοματίνια.

Ρίξτε τα ζυμαρικά στο μείγμα πέστο και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα ταψί. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο τσένταρ και ψήστε στο γκριλ για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

 
govastileto.gr