MY KTEO

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ο Μαραβέγιας επέστρεψε στο Voice και η Τόνια Σωτηροπούλου αντέδρασε στο bromance με τον Μουζουράκη


Το ντουέτο του Μουζουράκη με τον Κωστή Μαραβέγια, έκανε μέχρι και την Τόνια Σωτηροπούλου να αντιδράσει.

Τα knock outs του Voice of Greece συνεχίζονται αλλά η επιστροφή του Κωστή Μαραβέγια ήταν εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στο Twitter.

Ο Κωστής Μαραβέγιας υπήρξε κριτής του Voice για τρεις σεζόν και είχε αποχωρήσει για να αντικατασταθεί αρχικά από την Ελεονώρα Ζουγανέλη και φέτος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή, πλάι στον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνος Μουζουράκη.

«Ήξερα ότι ήταν λάθος η επιλογή μου αυτή, αλλά ήθελα να τον ξαναδώ πολύ», είπε ο Πάνος Μουζουράκης στον Γιώργο Λιανό, λίγο προτού βρεθεί στη σκηνή ο Κωστής Μαραβέγιας. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες τα έδωσαν όλα επί σκηνής, ξεσηκώνοντας το κοινό και το Twitter, που λάτρεψε τόσο τη μουσική σύμπραξη όσο και την επιστροφή του πάλαι ποτέ κριτή του Voice.

Η σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, παρακολουθούσε από το σπίτι την εξέλιξη του bromance ανάμεσα σε Μουζουράκη- Μαραβέγια και αντέδρασε με χιουμοριστικά stories στο ντουέτο του Κωστή με τον Πάνο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Get a room».



www.queen.gr