MY KTEO

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ραβιόλος: “Το 2022 θα είναι έτος σκληρής δουλειάς και διεκδικήσεων”

 


Εργαστήκαμε μεθοδικά και συντονισμένα, αναφέρει σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος , καθώς, πρώτο μας μέλημα ήταν η ενίσχυση της προστασίας της υγείας όλων μας και παράλληλα η στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας αλλά και όσων επλήγησαν. Παράλληλα, συνεχίσαμε απαρέγκλιτα την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας. Σε αυτά τα δύο χρόνια που μας πέρασαν, γνωρίζετε όλοι, ότι ολοκληρώθηκαν, υλοποιούνται αλλά και θα ξεκινήσουν σημαντικά έργα υποδομής σε όλο το δήμο μας. Έργα που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και διεκδικήσεων.

 

Το 2021, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, δώσαμε μάχες σε όλα τα επίπεδα και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για το καλό του τόπου μας, ανοίξαμε θέματα και επικαιροποιήσαμε πάγια αιτήματά μας, αγωνιστήκαμε με πάθος για να δυναμώσουμε τη φωνή του Δήμου Καρύστου για να αντιμετωπιστεί με σεβασμό από όλους η τεράστια συμβολή μας στην εθνική στρατηγική αλλά και να κυριαρχήσει το αίσθημα του δικαίου.

 

Άλλωστε, ο τόπος μας είναι ο πλούτος μας και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε.

 

Ο Λευτέρης Ραβιόλος ζήτησε από όλους τους δημότες Καρύστου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την πανδημία που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είναι ακόμα εδώ», τηρώντας τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες των επιστημόνων.

 

Κλείνοντας ο Λευτέρης Ραβιόλος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες και όλους υπογράμμισε πως στο τέλος αυτής της περιπέτειας με την πανδημία είναι χρέος όλων μας να είμαστε όλοι παρόντες.