MY KTEO

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Εύβοια Καιρός : Χριστούγεννα Σάββατο 25/12/2021

 


Βόρεια Εύβοια: Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις πρωινές ώρες. Ίσως υπάρξουν κάποιες τοπικές ομίχλες στα ορεινά εκεί που υπάρχει το σήμα της ομίχλης δηλαδή στην περιοχή της Κοκκινομηλιάς και στα γύρω ορεινά.

Θερμοκρασία σε άνοδο 1-3 βαθμούς κελσίου παγετός στα ορεινά. Άνεμοι από την πλευρά του Ευβοϊκού από διάφορες διευθύνσεις στα 2-3b ριπές 4b τοπικά 5b. Από την πλευρά του Αιγαίου νότιοι νοτιοδυτικοί οι άνεμοι στα 3-4b ριπές 5b τοπικά 6b.


Κεντρική Εύβοια:
Ηλιοφάνεια σε όλη την κεντρική Εύβοια με τοπικές νεφώσεις μου ίσως κυρίως το πρωί να είναι λίγο αυξημένες στα ορεινά. Ίσως υπάρξουν τοπικές ομίχλες τα ξημερώματα με πρώτες πρωινές ώρες στα πεδινά της δυτικής πλευράς της κεντρικής Εύβοιας και στην περιοχή της Ριτσώνας και στις γύρω περιοχές.  Θερμοκρασία σε άνοδο 1-3 βαθμούς κελσίου παγετός στα ορεινά μόνο.

Άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις σε βόρειο και νότιο Ευβοϊκό στα 1-2b τοπικά 3b μέχρι και το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά θα γυρίσουν οι άνεμοι σε νοτιαδες στις ίδιες εντάσεις. Από την πλευρά του Αιγαίου άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας στα 3-4b ριπές 5b.


Νότια Εύβοια
: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τοπικα κυρίως στα ορεινά θα είναι ποιο αυξημένες. Θερμοκρασία 1-3 βαθμούς κελσίου στα ορεινά θα υπάρξει παγετός.

Άνεμοι σε όλες τις θάλασσες νότιοι νοτιοδυτικοί στα 3-4b ριπές στα 5b τοπικά από την πλευρά του Αιγαίου και 6b.


Σκύρο:
Ηλιοφάνεια με κάποιες τοπικές νεφώσεις ίσως αυξημένες, κυρίως στην βορειοανατολική πλευρά του νησιού θα υπάρχουν οι νεφώσεις. Θερμοκρασία χωρίς μεταβολή και σε κανονικά επίπεδα.

Άνεμοι σε όλες τις θάλασσες νότιοι νοτιοδυτικοί στα 3-4b ριπές 5-6