MY KTEO

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Στην 3η συνάντηση των μελετητών και των χορηγών του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας


Στην 3η συνάντηση όλων των βασικών συντελεστών, των μελετητών και των χορηγών του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας, που  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, συμμετείχε διαδικτυακά, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μαραγκός, εκπροσωπώντας, τον Πρόεδρο του Φορέα κ. Γιάννη Γεροντίτη, ο οποίος την ίδια ώρα συμμετείχε στις εργασίες της 94ης ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΚΕΒΕ στην Λευκωσία, με την αποστολή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στην εν λόγω συνάντηση της Επιτροπής της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Σταύρος Μπένος, συμμετείχε και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιος Γεωργαντάς κάνοντας εκτενή αναφορά για την επικείμενη αναβάθμιση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) των δύο πληγέντων Δήμων σε Ολιστικά Κ.Ε.Π., ώστε αυτά να αποτελέσουν βασικό μοχλό, στην εθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης της περιοχής, μέσα από την περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας.

Η Επιτροπή θα επισκεπτεί το διάστημα 10-12 Δεκεμβρίου την Β. Εύβοια με σκοπό την ενημέρωση των τοπικών Φορέων αναφορικά με την διαδικασία υλοποίησης του Προγράμματος Ανασυγκρότησης.