MY KTEO

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

5 sex tips για τα πιο… πονηρά Χριστούγεννα


Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου. Γιορτές, οικογενειακές συγκεντρώσεις, στολίδια, χαρούμενα τραγούδια, φωτάκια. Όλοι μας τα Χριστούγεννα, όσα προβλήματα κι αν έχουμε, αισθανόμαστε καλύτερα. Φαίνεται όμως πως αυτό μεταφράζεται και σε αυξημένη διάθεση για σεξ τις ημέρες των Χριστουγέννων.

 

Το σεξ τα Χριστούγεννα

Αυξημένη είναι σε όλο τον κόσμο η διάθεση για σεξ την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αυτό τουλάχιστον δείχνει διεθνής μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Scientific Reports.

Μάλιστα, συνέπεια της αυξημένης αυτής ερωτικής διάθεσης είναι ο αυξημένος αριθμός γεννήσεων μετά από εννέα μήνες.

Ήρθε επιτέλους αυτή η περίοδος των διακοπών που όσο πιο βρώμικο μυαλό έχεις τόσο το καλύτερο. Τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν πραγματικά σέξι ενώ σύμφωνα με μια έρευνα το 44% από όσους ρωτήθηκαν σχεδίαζαν να κάνουν σεξ στις 25 Δεκεμβρίου. Άλλωστε οι μήνες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου έχουν τις περισσότερες γεννήσεις κάτι που σημαίνει ότι όλοι τελικά αγαπάμε τις χειμερινές…αγκαλιές! Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό. Το 1/5 των ενηλίκων κάνουν σεξ πιο συχνά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ενώ ένας στους 10 φόρεσε κουστούμι Άγιου Βασίλη για ένα πιο σέξι παιχνίδι ρόλων. Διάβασε λοιπόν παρακάτω 5 tips για να φωνάξεις και εσύ “Santa Baby” αυτά τα Χριστούγεννα.

 

Ήρθε η ώρα για το Candy cane: Το γνωστό στοματικό σεξ αλλά στο πιο εποχιακό του

 

Μπες στη λίστα των άτακτων: Αφέσου σε ένα ελαφρύ BDSM, ο ένας από τους δύο ήταν άτακτος και πρέπει να τιμωρηθεί.

 

Το φιλί κάτω από το γκι: Βάλετε γκι γύρω στο σπίτι και μην σταματάς να τον φιλάς, φυσικά τα φιλιά θα πρέπει να οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα.

 

Baby it’s cold outside: Πέρασε ένα παγάκι από το σώμα του συντρόφου σου για να τον τρελάνεις.

 

Το Χριστουγεννιάτικο striptease: Χόρεψε ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για τον αγαπημένο σου και το μόνο που πρέπει να μείνει θα είναι μόνο το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη.