MY KTEO

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 7 κλοπές από επιχειρήσεις, σε περιοχές της Εύβοιας


Ταυτοποιήθηκαν 2 αλλοδαποί και 1 ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά και τρόφιμα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά (7) κλοπές από επιχειρήσεις, σε περιοχές της Εύβοιας. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα δύο αλλοδαποί (εκ των οποίων ο ένας ανήλικος) και ένας ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 27-11 έως 27-12-2021, οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη (7) κλοπών, από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, λιανικής πώλησης και φαρμακείο, στις περιοχές Στρόπωνες, Πισσώνας και Κλιμάκι Ευβοίας.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (δύο τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητής), αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα και εξάρτημα μοτοσικλέτας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία ενός εκ των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η μία από τις κλεμμένες τηλεοράσεις και το εξάρτημα μοτοσικλέτας, τα οποία θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.