MY KTEO

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Κελαϊδίτης: Το χαμόγελο στον τόπο μας επιστρέφει μέσα από τα χαμόγελα των παιδιών μας

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και σε συνεργασία με την δημοτική αρχή και την κοινότητα Λίμνης, χθες το απόγευμα 23/12/2021 στην πλατεία ηρώων στην Λίμνη ξεκίνησε ηλειτουργία του χωριού του Αγίου Βασίλη. Εκεί ήταν ο σύλλογος Πίστη ,οι αντιπεριφερειάρχες Μαρία Αναγνώστου και  Γιώργος Κελαϊδίτης, όπου μοίρασαν δώρα. Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης  δήλωσε «Το χαμόγελο στον τόπο μας επιστρέφει μέσα από τα χαμόγελα των παιδιών μας.

 

Και τι σημαντικότερο τις Άγιες αυτές μέρες να ρίξουμε πάνω τους όλη μας την προσοχή και αγάπη, όχι μόνο γιατί τους το χρωστάμε αλλά και για να νιώσουμε και εμείς μέσα από αυτά το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε σε συνεργασία με τους δυο Δημάρχους μας της πληγωμένης βόρειας Εύβοιας, και με την επιμέλεια της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Μαρίας Αναγνώστου, να δημιουργήσουμε για τις επόμενες 9 ημέρες στις πόλεις της Λίμνης και Ιστιαίας, δυο μικρά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά χριστουγεννιάτικα πάρκα «Τα χωριά των καλικάντζαρων».

Εκεί οι μικροί μας φίλοι ήδη ταξιδεύουν στα λημέρια και μονοπάτια του Αη Βασίλη και των καλικάντζαρων, γεμίζοντας με χρώμα και χαμόγελα τις γιορτές μας.»