MY KTEO

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Δύο χρόνια χωρίς τον Θάνο Μικρούτσικο - "Έσπασε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για την απώλειά του


Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή τόσο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όσο για όλους εκείνους που αγάπησαν πολύ μουσικά και προσωπικά τον Θάνο Μικρούτσικο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου του 2019 βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό και μη κόσμο της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Super Κατερίνα" στον Alpha ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την τεράστια απώλεια που άφησε πίσω του φεύγοντας ο αδερφός του, Θάνος, λέγοντας: "Σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα. Κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου. Ο Θάνος έφυγε. Το έργο του παραμένει. Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του, αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του. Ζει στις καρδιές, στο μυαλό, στη φωνή της οικογένειάς του και τη δικιά μου. Τον αγαπάω".

Μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του και τη συναισθηματική του φόρτιση ο Ανδρέας Μικρούτσικος "λύγισε" on air με τους συντελεστές της εκπομπής να προσπαθούν να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα μιλώντας για τη μεγάλη κληρονομιά που άφησε πίσω του ο σπουδαίος καλλιτέχνης.


yupiii.gr