MY KTEO

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας: Αντιπαράθεση Δημητρόπουλου – Αλημπατέ για την «πατρότητα» των έργων


Σε ήρεμο, έως και εορταστικό θα μπορούσε κάποιος να πει, κλίμα συνεδρίασε χθες το απόγευμα του Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερέτριας, με τα ημερησίας διάταξης θέματα (δείτε εδώ) να περνούν στο σύνολό τους ομόφωνα. 

Μοναδική φορά που ίσως οι τόνοι ανέβηκαν ήταν όταν ο Δήμαρχος Γιάννης Δημητρόπουλος, απαντώντας στην μομφή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκου Γουρνή ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει όραμα και αναπτυξιακό προγραμματισμό για το αύριο, ανέφερε ότι όταν ανέλαβε καθήκοντα δεν βρήκε έργα σε εξέλιξη και ότι επί των ημερών δρομολογήθηκαν και ολοκληρώνονται μια σειρά από έργα, με μοναδική εξαίρεση το κλειστό Γυμναστήριο (τύπου Μπαλόνι) στην περιοχή της Αμαρύνθου.

Η δήλωση αυτή του Γιάννη Δημητρόπουλου προκάλεσε την αντίδραση της πρώην Δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατέ, η οποία χαρακτήρισε τη στάση του Δημάρχου ως ασεβή. «Είναι ασέβεια. Ξέρετε ποιος έχει κάνει τα έργα» είπε μεταξύ άλλων η κ. Αλημπατέ και συνέχισε: «Με πικραίνει η στάση σας. Είναι μικροψυχία αυτό που κάνετε και σας μειώνει». Μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί καθυστερεί το κλειστού Γυμναστηρίου (τύπου Μπαλόνι).

Βέβαια η διαμάχη αυτή δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση και η τελευταία συνεδρίαση για το 2021 συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ηρεμία, με τους δημοτικούς συμβούλους να ανταλλάσσουν ευχές για το νέο έτος.